Кой ако не Марая Кери, наричана Кралицата на Коледа  по

...
Кой ако не Марая Кери, наричана Кралицата на Коледа  по
Коментари Харесай

Марая Кери сподели защо Коледа е толкова важна за нея

Кой в случай че не Марая Кери, наричана Кралицата на Коледа  по подобаващ за корицата  на празничния брой на списание? Пред изданието 52-годишната поп звезда, която стартира празника дружно с близнаците си Марокан и Монро с осъществяване на парада на Деня на благодарността на, споделя че основава собствен личен „ миг за Коледа “.

„ Създавам своя коледен миг “, споделя Кери. „ Имам поради, че Дядо Коледа ни посещава. Той идва със своите елени. Не пресилвам – това е истината. Между другото, преди да се родят децата ми, правех все същите неща. ”

 
               

Въпреки че началото на сезона постоянно е белязано от шлагера на Кери „ Всичко, което желая за Коледа, си ти “, певицата споделя, че любовта ѝ към празника е почнала доста преди шлагера от 90-те – и е повишена вследствие на нейният „ комплициран " живот.

Изпълнителката споделя, че това е празникът, който я прави същински щастлива и всяка година от ден на ден се старае да направи Коледа специфична за своите близнаци, които отглежда с някогашния си брачен партньор Ник Кенън. „ Искам децата ми да имат всичко, което могат да имат. Искам да могат да схванат, че могат да бъдат всичко, което пожелаят.Обичам да им върша дарове, тъй като насладата от разопаковането на толкоз доста дарове е нещо, което бент нямах като дете ” споделя още Марая Кери.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР